2003-2004m. TFA ,,MILAN”, vadovaujami trenerio Valdemar Šaveiko dalyvavo futbolo turnyre Kėdainiuose ir iškovojo antrąją vietą!

Futbolo turnyras Fk ,,Autara” taurė 2015

Kėdainiečių organizuotame vaikų futbolo turnyre viso dalyvavo 9 komandos. TFA ,,Milan‘‘ 2003-2004, SC ,,Kėdainiai‘‘, fm ,,Atmosfera‘‘, fm ,,Atmosfera-2‘‘, fm ,,Tauras‘‘, fm ,,Žaibas‘‘, fm ,,Žaibas-2‘‘, Fk ,,Sudūva‘‘, fm ,,Prienai‘‘ , Kauno fm ,,Tauras‘‘.

Šį turnyrą pradėjome labai nedrąsiai, bet po pirmojo įmušto įvarčio atrodė, kad išmušėme ir jaudulį, nes jis kažkur dingo ir žaidimas su kiekviena minute darėsi vis kokybiškesnis. Savoje grupėje daug vargo neturėjome, grupės kovose varžovus nugalėjome nesunkiai. Dėl 1-3 vietų rungtyniavome su geromis komandomis,kurios demonstravo labai kokybišką futbolą. Pirmos rungtynės prasidėjo labai ramiai,atsargiai apie 8 minutes nei viena iš komandų neturėjo progų pelnyti įvarčių, buvo panašu, kad tai bus rungtynės iki pirmo įvarčio, taip ir nutiko, kadangi pirmi įmušėm, varžovams psichologiškai buvo sunkiau, eigoje savo persvarą padidinom dar dviem įvarčiais , kas mums garantavo tvirtą pergalę. Prieš fm ,,Tauras‘‘ komandą buvome nusiteikę kovoti labai rimtai, žinojome, kad mums reikalinga tik pergalė, ryžtas, kova aikštėje ir truputis sėkmės po įtemptų 5 minučių kovos pelnėme labai svarbų įvartį, po pelnyto įvarčio jutome didžiulį varžovų spaudimą, tačiau jiems pelnyti įvarčio niekaip nepavyko. Mes taip pat turėjome keletą puikių progų pelnyti dar vieną įvartį, bet jomis nepasinaudojome. Galiausiai varžovų spaudimo neatlaikėme, jie išlygino rezultatą apie 15 minutę po mūsų labai grubios klaidos gynyboje, po minutės pelnė dar vieną įvartį ir pergalės iš savo rankų nepaleido. Rezultatu 1-3 baigėme rungtynes. Turnyre užėmėme puikią, bei kovingą 2ąją vietą.
Viso žaidėme 4 rungtynes, iškovojome trys pergales ir patyrėme vieną pralaimėjimą.
Grupėje užėmėme 1ąją vietą. TFA ,,MILAN‘‘ 2003-2004 m. – fm ,,Kėdainiai‘‘3-1, TFA ,,MILAN‘‘ 2003-2004m. – fm ,,Atmosfera-2‘‘ 8:0.
Dėl 1-3 vietų TFA ,,MILAN‘‘ 2003-2004 m. – fm ,,Prienai‘‘ 3-0 ir TFA ,,MILAN‘‘ 2003-2004 m. – fm ,,Tauras‘‘ 1-3. Užimta vieta turnyre 2.
Geriausiu viso turnyro žaidėju buvo pripažintas Milanietis: Kajus Kavaliauskas.

Geriausiu viso turnyro Gynėju išrinktas: Justas Tamaševičius.

TRENERIO KOMENTARAS: Esu patenkintas pasiektu rezultatu, tačiau žaidime matau dar labai daug spragų, kurias turime taisyti,norint gerinti žaidimo kokybę o atlikę gerus namų darbus, kitame panašiame turnyre pamėginsim iškovoti ir pirmąją vietą.

One comment

  1. Atgalinis pranešimas: discount viagra

Comments are closed.